Att jobba KREATIVT är att vara det – dygnet runt!

Samtidigt som jag avslutar ett projekt påbörjar jag ett nytt (eller tja, flera nya). Det pirrar alltid lite extra i magen att få möta nya miljöer, nya figurer. Ibland ser jag dem tydligt framför mig när jag läser texten, men ibland låter jag mitt omedvetna illustrera, slumpen. Det senare kan bli hur bra som helst, överraska mig, lära mig något nytt.
Nej, jag kan inte prata sammanhängande just nu, sätta punkt, för mycket visuellt som tar plats. Ursäkta mig ni som stöter på mig och inte fattar ett dyft. Det är övergående, den roliga starten. Fånga mig inte heller i slutskedet av nåt projekt, då kan jag vara smått frånvarande. Förresten, ni kan  ha lite medkänsla med mig när jag är mitt i ett projekt också, då brottas jag med alla vägval. Om ni nu lagt ihop ekvationen rätt så är jag besvärlig hela tiden.

Detta med att vara kreativ, att jobba kreativt går aldrig att koppla från. Hjärnan processar 24 timmar i dygnet.
Drivkraften?
Kärleken.

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *