Det enkla och fina

Kläderna som gör mig lycklig. Ett gammalt fint bomullstyg med tyngd, underbart sköna originella mönster, enkla skärningar. Former att röra sig i, andas med, njuta av.

Oftast är det enkla det fina. Ett vackert tyg med det rätta mönstret för JUST DIG behöver inte sys med komplicerade skärningar. Din färg, ditt mönster behöver inte alls vara trendigt just nu. Ibland blir jag så besviken på utbudet i butikerna, speciellt när jag märker att alla butiker har samma färgvärld. Tänk om jag inte vill klä mig i trend á la 2016-2017.
Händer det inte att du klär på dig kläder som inte alls känns som du. Ett par obekväma byxor med nån överdel som alla andra har just nu. Där i din garderob hänger dina favoritbyxor, du har haft dem i många år och är rädd att nöta ut dem. Du väljer att bära dem med omsorg, vid speciella tillfällen. Jag har x-antal kläder som hängt med mig ett bra tag. De sitter bra, de har en skön känsla och ger mig lite rakare rygg. Så vill jag gå klädd ALLA dagar, inte bara speciella dagar. Målet är nu att reproducera mina favoritkläder, så att jag kan gå rakryggad varje dag. Fritiden går åt att finna tyger, vilket inte är lätt när jag söker bortom trendtygerna. Nätet och världens utbud blir min tröst, i mammas tyghylla finns dolda skatter, på loppis. I en annan kontinent har de också tyger som jag vill ha. Idéerna blir till verklighet. Finn din egen stil!

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *