HJÄRTESAK till fototävling

(bilden bifogad tillhör inte tävlingsbidraget, bidragen publiceras först på instagram efter 8 oktober)

Sista dagen att lämna in mitt bidrag till fototävlingen.
Uppgiften var utmanande och jag gjorde den med hull och hår. Gå in på instagram Rajala Ambassador 2018 och rösta på din favorit!

Två av deltagarna åker ut efter varje deluppgift, nivån är hög och vem som helst kan bli lite svettig av tanken. Men jag har som mål att ändå ta helt nya foton till varje deltävling. Visst kunde jag välja några tio poängare från året jag fotat (vi får det) MEN jag gillar utmaningen. Får jag fortsätta detta äventyr kan jag utlova allt från USA till älgjakt, det vill säga om utmaningarna passar in i min aktuella levnadssituation. Vi får se…
Denna deltävling blev det berättelsen BAKOM fotot som blev viktigt.
Det blev fotosessioner av hjärtultraljud, av åldringar med vänhundar och söndriga paraplyer från den dag det blåste som värst på Åland. Jag hoppas att juryn gillar mitt bidrag. Om inte så har jag mött fantastiska människor under denna arbetsvecka och fått mersmak för detta.

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras.