JAAA!!! Jag blev utvald i fototävling

(Bilden ovan är inte bilden som deltog i själva tävlingen)

I veckan fick jag veta att jag, bland tolv, blivit uttagen till en stor nordisk fototävling. YEAAAH!!!
Mitt idoga fotograferande och filmande har äntligen uppmärksammats och det känns så himla bra.
Jag lovar att lägga ut bilden jag tävlade med senare, just nu vet jag inte om jag får det. Men blir du nyfiken så följ mitt instagramkonto som fungerar som min främsta fotokanal. Jurymedlemmarna har nämligen också tassat runt på de sociala kanalerna i sin bedömning.

Hursomhelst, jag är jättespänd och nervös. Efter att jag själv tassat runt lite på internet och sett tidigare bidrag förvandlas fjärilarna i magen till turboflygande trollsländor. Lilla Jante dyker upp och väser något nedlåtande i bakgrunden, men honom ger jag en spark i baken. Jag gläds verkligen åt att få delta i denna utmaning och hoppas att jag blir en av de fyra finalisterna som står kvar 2019. Nu blir det deltävlingar och utröstningar. Gissar att de sociala kanalernas ”gilla” knapparna har en inverkan på vem som får gå vidare, knivigt då jag inte har 1000tals följare. Men jag får kämpa desto hårdare med att visa att jag är värd en finalplats. Jag älskar foto, lever fullkomligt visuellt med allt jag gör. Luften jag andas är synlig, själen är synlig, energin runtom varje levande är synlig. Ja, ni ska bara veta hur visuell min värld är! Just därför är det så himla viktigt för mig att få arbeta visuellt på alla möjliga sätt. Det är min energi, min mat, mitt allt! Håll tummarna kära vänner! (eller tryck tummen upp)

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras.