Lite till och lite till…

Små millimetrar, justeringar och avstånd. Hänger inte bokstaven utanför så är den i förhållande för liten till den andra. Linjalerna dras över arbetsytan, det ser bättre ut såhär än sådär. Varför är bilden på sidan 22 så mörk? Jag får backa tillbaka några steg, gå in på photoshop och ställa om värdena. Idag ska jag sända boken för check till Bookwell, äntligen! Jag hoppas de hittar litet till att justera men mycket mer hoppas jag inte. Om en vecka ska boken vara klar för tryck. Det vill säga om jag släpper iväg den.
Orsaken att det dröjt är för att jag gjorde en liten avstickare. Jag sände iväg manuset, hela boken till ett förlag. Men eftersom jag inte ens fått en bekräftelse eller ett pip från förlaget så antar jag att de inte är intresserade. Det var iallafall kul att sända iväg boken till ETT förlag, då har jag gjort det iallafall. Jag har ju varit inställd på att ge ut boken själv, så varför jag ens skickade nåt vet jag inte.
Hursomhelst, pärmbilden med text och allt är på plats. Jag tror jag är nöjd, få se vad Bookwell print tycker.

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras.