TACK! TACK! TACK!

Tacksamhet, glädje och bekräftelse! Äntligen ett arbetsstipendium, äntligen tid och stöd av någon. Tusen tack Ålands kulturdelegation! Det betyder otroligt mycket att få en dunk i ryggen och därtill få finansiellt stöd för att inleda och börja förverkliga mitt livsprojekt. I fem år har jag väntat på detta och min iver har suttit i under alla dessa år. När ska jag få chansen att visa? När ska jag få den där lilla språngbrädan som krävs för att sätta igång fyrverkeriet? Ikväll kan jag lyfta glaset högt och säga; ”Nu gäller det, nu har du fått din språngbräda Evelina, nu gäller det”. Med hallonssaft á la Noll Promille i mitt snålt använda kristallglas kan jag känna ett rus av glädje. Vilken härlig dag, tjohooo och skååål!

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras.