Vaknade upp på Ålands Radio…

”Vi får ungefär 10 minuter” sa reportern som kontaktade mig för några dagar sen.

Idag vaknade jag upp på Ålands Radio. Med mig hade jag ett av uppslagen jag ritat till boken om Elfina, självaste pärmbilden.
Först hade jag tänkt ta med mig hela boken. Men eftersom jag har god självinsikt så förstod jag att en sida skulle räcka för att hålla igång mitt munläder i minst en kvart. Bra gissat! Munnen gick och håret stod på ända. Jag skrattar gott åt min morgonfrisyr, inte visste jag att den skulle förevigas på radion. Men jag delar gärna bilden vidare, det är ju bara helt naturligt med märkliga morgonfrillor. Fram för mera äkthet, fram med det ärliga 😀
Vill ni lyssna till programmet så bifogar jag länken här.
Tack Ålands Radio, Tua och Nina för en fin morgon <3

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *