Hjärtats dröm

Vissa människor har den där glöden runt sig som gör dem levande. De strålar på nåt sätt en trygghet och ett lugn även om de befinner sig i turbulens.
En person jag alltid beundrat är Thomas Di Leva. Sedan liten har hans musik tilltalat mig och hela hans personlighet. Jag läste hans biografi nyligen och det budskap som genomsyrade allt var ”Älska det du gör, gör det du älskar” I 30 år har han gjort sitt, det han har trott på och aldrig ångrat ett steg på den vägen. Precis som Thomas Di Leva tror jag att alla som kommer till jorden har något att ge som är unikt. Här är några citat från en intervju med honom om -hjärtats dröm-
Varje persons dröm är unik därför att du är den du är. Du föddes med livsmålet att genomföra ditt hjärtas dröm i allt du säger och gör. Men det är en orättvis värld med olika förutsättningar och alla har inte ens möjlighet att gå i skola. Tänk den dagen när alla har möjlighet att leva sitt hjärtas dröm.
Att hitta sitt hjärtas dröm är inte svårt, enligt honom. Snarare går det inte att ta sig förbi den. Vad du än väljer så kommer du alltid tillbaka till den punkten i hjärtat där din unika längtan finns. Du blir inte hel förrän du har lyssnat på den. Jag lever mitt hjärtas dröm. Det är så att jag knappt behöver drömma på nätterna, även om jag gör det ändå. Det är fantastiskt att få sjunga, spela och skriva låtar som folk gillar. Jag känner mig väldigt lycklig.
Efter att jag läst hans bok ter sig livet så tydligt och klart, kanske det trots allt inte är så svåråtkomligt, drömmen. För det är precis som han säger att det går inte att ta sig förbi den. Upptäcker du gång på gång i ditt liv att du återkommer till en viss punkt som känns rätt men som du av omständigheter måste sätta åt sidan? Kanske det är omständigheterna som måste flytta på sig istället. Kanske nånting måste kliva åt sidan för att vi alla ska våga ta det där klivet att vara oss själva.

Tack för alla människor som följer sitt hjärtas röst, låt oss inspireras av er glöd!

Evelina Lindahl

Leave a Reply Text

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *